Giriş Yap/Üye Ol

Festival

Performans

Komedi

Serkan Yılmaz- Doğaya Dönemeyiş

06 Aralık 2022, 20:00
BKM Mutfak Kadıköy

Bilet Seçenekleri

Genel Satış120,00 ₺

Hakkında

İstanbul Komedi Festivali, 5. Yılında Maximum Kart Ana Sponsorluğunda! 
 
Serkan Yılmaz “Doğaya Dönemeyiş” / 6 Aralık BKM Mutfak Kadıköy 
 
BKM Organizasyonu ve Maximum Kart ana sponsorluğunda şehre kahkahayı getiren İstanbul Komedi Festivali, 6 Aralık Salı günü BKM Mutfak Kadıköy’de, - Covid-19 salgınının başladığı dönemde – iki yıl süren bir yol ve orman macerasından geriye kalan komik durumları anlattığı “Doğaya Dönemeyiş” adlı stand-up gösterisi ile Serkan Yılmaz’ı izleyicisi ile buluşturacak! 
 
Şehirli, birçok insanın hayalidir doğaya dönüş. Ormanın içinde bir akarsu kenarında organik bir tiny hause ve huzurlu bir yaşam. Corona salgınının başladığı dönemde şehri terk edip, internetten tanıştığı insanlarla doğada bir oba kurmak için yola çıkan Serkan Yılmaz’ın başına ne gelmiş olabilir ki, ne ters gitmiş olabilir? 
 
Bu stand-up gösterisinde, şehirlerarası geçiş yasaklarının olduğu dönemde 2 yıl süren bir yol ve orman macerasından geriye kalan komik durumlar anlatılmaktadır.  
2 perde olan gösteride, arazi ararken yaşananlar, kurulan obada yaşanan komün hayat zorlukları, ateş başında konsensüsler, çevrede yaşayanların tepkileriyle şehirli insanların hayalleri ile gerçeklerin yüzleştiği gerçek bir deneyimden ortaya çıkan komedi sahnelemesini izleyeceksiniz. Eğer böyle bir hayaliniz var ise bu gösteriyi izlemeniz ısrarla tavsiye edilir. 
 
Maksimum eğlence ve maksimum kahkaha için; 6 Aralık’ta BKM Mutfak Kadıköy’de gerçekleşecek bu eğlenceli gösteriyi sakın kaçırmayın. 
 
Etkinlik saati 20:00 
 
İş Bankası kartlarına %10, Maximiles Black ve Privia Black’e %20 indirim uygulanacak etkinliğin biletleri satışta.  
 

Etkinlik Kuralları

-Etkinliğimizde 18 yaş sınırı vardır.  
 
-Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. 
 
-Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. 
 
-Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. 
 
-Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. 
 
-Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır. 
 
-Etkinliğe evcil hayvan getirilmemesi rica olunur. 
 
-İş Bankası kartlarına %10, Maximiles ve Privia kartlara %20 indirim kampanyası, sadece WEB sitesi üzerinden gerçekleştirilen satın alma işlemlerinde geçerlidir. 

Mekan

location-image
BKM Mutfak Kadıköy
Caferağa Mahallesi, Kadife Sokak, No:27 Kadıköy/İstanbul
Haritada Göster