Giriş Yap/Üye Ol

Konser

Performans

Esra Kayıkçı

25 Ocak 2023, 21:30
Babylon

Bilet Seçenekleri

Oturma Düzenini Göster
Tam125,00 ₺
Öğrenci75,00 ₺

Hakkında

Müzisyen ve şarkı yazarı Esra Kayıkçı, yeni albümü “Seslen Bana”nın ilk konseriyle 25 Ocak akşamı konuğumuz oluyor! 
 
Şarkıcı, şarkı yazarı, basçı ve arkeolog olan Esra Kayıkçı; kendi bestelerinden oluşan ilk albümü “Bozgun Hatıra”yı 2016 senesinde yayımladı. Aynı sene, Angelique Kidjo’nun jüri başkanlığını yaptığı Montreux Caz Vokal Yarışması’nda yarı finalist oldu. 2017’de Mike Stern, Randy Brecker ve Lenny White’ın jürisinde olduğu Made In NY Caz Yarışması’nda solo vokal kategorisinde birinciliği alarak Tribeca Performing Arts Center’da sahne aldı. Kayıkçı’nın Kasım ayında New York’ta verdiği konserlerinin ardından, birçok şarkı yazarının eserlerinin de yer aldığı yayımlanmak üzere olan ikinci albümü “Seslen Bana”ın ilk konserinde buluşuyoruz.  
 
 

Etkinlik Kuralları

  • Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 
    - Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur. 
    - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. 
    - Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir. 
    - Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder. 
    - İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir. 
    - İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir. 
     

Mekan

location-image
Babylon
Bomontiada Tarihi Bomonti Bira Fabrikası Birahane Sokak No:1 Bomonti, Şişli/İstanbul
Haritada Göster