Giriş Yap/Üye Ol

Festival

Ankara

Süper Müzik Fest 3. Gün

06 Ağustos 2023, 12:00
Cermodern

Bilet Seçenekleri

1. Avantajlı Dönem300,00 ₺

Hakkında

Süper Müzik Fest, +1 ve IF Performance Hall organizasyonuyla Cermodern'de! 

 
*Süper Müzik Fest 
4 Ağustos 2023 
Pinhani ✅ 
Fatma Turgut✅ 
Ozbi✅ 
Kendimden Hallice✅ 
 
5 Ağustos 2023 
Mor ve Ötesi✅ 
Hey Douglas✅ 
The Away Days✅ 
Hayki✅ 
 
6 Ağustos 2023 
Manga✅ 
Yeni Türkü✅ 
Sena Şener✅ 
Hedonutopia✅ 
 
https://www.ifperformance.com/super-muzik-fest/hakkinda  

Etkinlik Kuralları

 
1. Festival alanına girişler 14.00 itibari ile başlamaktadır. 
2. Etkinlikte yaş sınırı bulunmamaktadır. Her katılımcı bilete tabiidir. 14 yaş altı seyirciler alana sadece ebeveynleri ile giriş yapabilir. 
3. Festival alanına giriş yapabilmek için kombine veya tek gün bilekliklerinin takılması zorunludur. Bileklikler sadece satın alan kişi tarafından kullanılabilir ve başka kişilere devredilemez. Ayrıca bilekliklerin kaybedilmesi veya çalınması durumunda yenisi çıkarılmaz ve festival alanına tekrar giriş yapılamaz. Etkinlik alanına giriş yapan katılımcıların alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekecektir. 
4. Katılımcıların yaşını doğrulamak amacıyla organizatör festival alanı girişi ve festival alanında kimlik/pasaport vb. resmi belge ibrazı isteme hakkını saklı tutar. Tüm katılımcıların kimliklerini yanında bulundurması zorunludur. 
5. Bilet satın alan tüm katılımcıların güvenlik kontrolünden geçmesi gerekmektedir. Organizatör, etkinlik için uygun görmediği kişileri bileti iade etmek kaydıyla içeri almama hakkına sahiptir. Festival için bilet satın alan tüm katılımcılar, organizatör ve güvenlik önlemlerini kabul etmiş olarak sayılmaktadır. Bu önlemlere uymak istemeyen katılımcıların alana giriş hakları iptal edilir ve bilet iadesi yapılmaz. 
6. Festival girişinde detaylı üst ve çanta araması yapılacaktır. Etkinlik kurallarına uymayan veya güvenliği tehlikeye atan katılımcıların, organizatörlerin kararıyla alandan çıkarılması mümkündür. 
7. Organizatör, festival programında ve konser başlangıç saatlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 
8. Etkinlik süresince tüm katılımcıların biletlerini yanlarında bulundurması gerekmektedir. 
9. Festival biletlerinin iade edilmesi veya değiştirilmesi kesinlikle mümkün değildir. 
10. Organizatör, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 
11. Festival biletinin çalınması, katılımcı sorumluluğundadır. Çalınan biletin yenisi ile değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir. 
12. Festival biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanına almama hakkına sahiptir. 
13. Festival biletleri, organizatörün yazılı izni olmadan ticari veya promosyon amacı ile kullanılamaz, bir başkasına devredilemez. 
14. Festival alanında glütensiz, vegan, vejetaryan ürünler dahil geniş yelpazede yiyecek ve içecek satışı mevcut olacağından dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek kesinlikte yasaktır. 
15. Festival alanında 18 yaşını doldurmamış katılımcılara alkol ve tütün ürünlerinin satışı kesinlikle yapılmayacaktır. Bu kapsamda talep edilen katılımcılardan kimlik, pasaport ibrazı talep edilebilir. 
16. Festival alanına açılmış sigara paketi, açık tütün ve tütün mamulleri alınmamaktadır. 
17. Festival süresince profesyonel kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Bu kapsamda, festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinesi vb.), selfie stick ve GoPro çubukları vb. materyaller alınmayacaktır. 
18. Festival alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır. 
19. Festival alanında IF Performance tarafından sunulan ödeme uygulaması kullanılacaktır. Ödeme uygulaması sayesinde festivaldeki tüm satın alımlar, mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilecektir. Festival alanında organizatör tarafından belirtilen ödeme aracı dışında başka bir ödeme aracı geçerli olmayacaktır. 
20. Festival alanına katlanabilir sandalye, sehpa ya da şemsiyeler güvenlik tarafından içeri alınmamaktadır. 
21. Festival alanına evcil hayvan kabul edilmemektedir. 
22. Festivale giriş sırasında reçetesiz tüm ilaç ve benzeri türevi ürünler alana alınmayacaktır. 
23. Festival alanında sağlık hizmetleri için ambulanslar ve sağlık görevlileri hazır bulunmaktadır. 
24. Festivale katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. 
25. Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir. 
26. Festival alanındaki ses ve ışık düzenleri geçici duyma ve görme problemlerine yol açabilir. 
27. Festival alanında otopark bulunmamaktadır. 
28. Aksi bir durum belirtilmediği sürece festivalin her türlü hava koşulunda gerçekleşmesi planlanmaktadır. Konuyla ilgili bilet iadesi yapılmamakla birlikte, bilet alan katılımcıların her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. 
29. Festival alanı dışında katılımcıların yaşayabileceği olumsuz durumlardan (gıda zehirlenmesi, yaralanma, adli ve polisiye vakalar vb.) organizatör ve festival güvenliği sorumlu tutulamaz. 
 
 
 
 

Mekan

location-image
Cermodern
Altınsoy Cad. No:3 0610 Sıhhıye Çankaya/Ankara
Haritada Göster