Giriş Yap/Üye Ol

Konser

Performans

Ballet Experience

06 Haziran 2023, 20:00
Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası

Bilet Seçenekleri

Oturma Düzenini Göster
Salon40,00 ₺
1. ve 2. Kat30,00 ₺
Salon İndirimli20,00 ₺

Hakkında

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Anasanat Dalı 
 
1944 yılından itibaren İstanbul Belediye Konservatuvarı olarak anılan kurum, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi’ne bağlanarak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı adını almıştır.  
 
İstanbul’un Anadolu yakasında hizmet veren Konservatuvarın Bale Anasanat Dalı, sanatın ve sanatçının bir ulusun kalkınmasındaki önemli rolünün bilinciyle Türkiye’nin önde gelen sanat kurumlarına bale sanatçıları yetiştirmekte ve yaptığı etkinliklerle de adından söz ettirmektedir.  
 
2022-23 eğitim ve öğretim yılı sene sonu resitali “Ballet Experience” iki perdeden oluşmaktadır. İlk perde, bale eğitmenlerimizin derlediği klasik repertuvardan seçilmiş eserleri ve özgün yapıtları seyirciyle buluşturacaktır.  
 
Son perdede konservatuvarın Ortaokul, Lise ve Lisans öğrencilerinin katılımıyla Giselle balesinin ikinci perdesinden bölümler sergilenecektir.  
 
A. Adam’ın müziği, J. Perrot ve J. Coralli’nin koreografisiyle ilk kez 1841’de Paris’te sahnelenmiş olan “Giselle” ya da diğer bir adıyla “Les Wilis” Romantik dönemin en önemli eserlerinden biri olarak tüm dünyada bale repertuvarlarının en vazgeçilmez eseri olarak önemini korumaktadır. 
 

Etkinlik Kuralları

• 7 yaşından küçük izleyicilerimiz çocuk temsilleri dışındaki temsillere alınmamaktadır.  
• Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Oda Müziği Konserleri’nin biletleri temsil tarihin¬den bir ay önce satışa sunulmaktadır. 
• Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası (KBSO) Oda Müziği Konserleri’nin biletleri, 
mobilet.com'dan online olarak satılmaktadır. Gişe yalnızca KBSO etkinliklerinin olduğu Pazartesi günleri, 12.00-20.00 saatleri arasında açılır. 
• Satılan bilet değiştirilmez, iade kabul edilmez. 
• Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Oda Müziği Konserleri için %50 indirimli bi¬letlerden yalnızca; gaziler, öğrenciler, engelliler ve 65 yaşını dolduranlar yararlanabilir. 
• İndirimli bilet alanların, kapıda kimlik göstermesi zorunludur. Kural dışı durumlarda, fark bileti alınması zorunludur.  
• Temsilden en az 15 dakika önce gelmenizi, temsil başladıktan sonra ve temsil sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, temsil sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı, cep telefonu ve benzeri elektronik aletleri hiçbir şekilde kullanmamanızı önemle rica ederiz.  
• Temsillerimiz ilan edilen saatte başlar. Temsilin başlamasıyla kapılar kapanır.  
• Geç gelen seyircilerimiz ilk perdeyi/bölümü izleyemezler.  
• Yönetim gerektiğinde programda değişiklik yapabilir.  
• Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.  

Mekan

location-image
Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası
Caferağa, Gen. Asım Gündüz Cd. No:29, 34710 Kadıköy/İstanbul
Haritada Göster

Sponsorlar