Giriş Yap/Üye Ol

Festival

Konser

Performans

Caz

Bursa

Itamar Borochov - Fatih Erkoç

08 Haziran 2023
Balat Atatürk Ormanı

Bilet Seçenekleri

Tam160,00 ₺
İndirimli120,00 ₺

Hakkında

Itamar Borochov 
Jaffa’da doğup büyüyen ancak şimdilerde New York’da hayatına devam eden, uluslararası jazz sahnesinde önemli konumlara ulaşmayı başarmış, Rising Stars Jazz ödüllü trompetçi İtamar Borochov, Nilüfer Caz Festivali sahnesinde yer alıyor. İtamar Borochov kendi müziğini oluştururken, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Gnawa tınılarını; Louis Armstrong, Miles Davis, Wynton Marsalis gibi ünlü trompetçilerden aldığı esinle birleştirdi. 2007’den beri Brooklyn’de yaşıyor olmasının etkisiyle birlikte köklerinde yer alan egzotik motifleri multi kültürel bir yolculukla dinleyenlerine sunuyor.  
Bu özel projede İtamar Borochov’a sahnede, Rob Clearfield (piyano) Luca Fattorini (bass) ve Amir Bar Akiva (davul) eşlik ediyor.  
Fatih Erkoç 
Fatih Erkoç, İstanbul Belediye Konservatuarı Batı Müziği bölümünde müzik eğitimi aldı. İlk amatör sahne performanslarını, günümüzde de hâlen faaliyetlerini sürdüren ve genelde caz türü müzik yapan ünlü İstanbul Gelişim Orkestrası'nın bünyesinde sergiledi. 20’li yaşlarına girmeden önce,1971'de İstanbul Gelişim Orkestrası ile birlikte “Nihayet” adlı bir albüme imza attı. İlk solo albümü “Yol Verin A Dostlar”ı ise 1988 yazında yayımladı. 6 yıl tromboncu ve solist olarak TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası’nda yer alan sanatçı, birçok kez Eurovision yarışmasına katıldı. 

Etkinlik Kuralları

BALAT ATATÜRK ORMANI ETKİNLİK KURALLARI 
- Festival alanı kapıları etkinlik başlamadan bir saat önce açılacaktır. 
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır. 
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşı altı bireylerin festivale katılımı yanlarında veli/vasisi ile mümkündür.  
- 10 yaş ve altı katılımcılar ebeveynleri eşliğinde ücretsiz giriş yapabilirler.  
- İndirimli bilet satın alan kişilerin etkinlik alanına giriş esnasında ilgili belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. 
- Organizatör etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.  
- Etkinlik süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklamanız gerekmektedir. 
- Etkinlik alanında oturma düzeni yoktur, kamp sandalyeleri ile giriş yapılabilir. 
- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. 
- Etkinlik alanına evcil hayvan kabul edilememektedir.  
- Etkinlik alanında (belirlenmiş alanların dışında) sigara içmek yasaktır. 
- Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.  
- Etkinlik alanında uygun olmayan davranışlarda bulunan kişiler bilet iadesi yapılmadan dışarıya çıkarılacaktır. 
- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır. Etkinlik alanı girişindeki güvenlik görevlileri, katılımcıların çanta ve bagajlarını arama ve etkinlik kuralları dışındaki maddeleri içeriye almama hakkına sahiptirler.  
- Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera, drone kamera, fotoğraf makinası vb.), Selfie Stick ve GoPro çubukları vb. materyaller alınmayacaktır. 
- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. 
- Bilet satın alan katılımcı, etkinlik kurallarını da kabul etmiştir. Herhangi bir kural ihlalinde bilet iadesi yapılmaksızın etkinlik alanından çıkartılacaklarını kabul etmişlerdir. 

Mekan

location-image
Balat Atatürk Ormanı
Balat Mh. Nilüfer/Bursa
Haritada Göster