Giriş Yap/Üye Ol

Festival

Konser

Performans

Caz

Sosyalleş

Bursa

Nova Norda

10 Haziran 2023, 20:30
Balat Atatürk Ormanı

Bilet Seçenekleri

ÜCRETSİZ0,00 ₺

Hakkında

Nova Norda 
27 yaşında tutkularının peşinden gitmeyi seçip yıllardır biriktirdiği bestelerini yayınlayarak müziği hayatının odak noktasına koymaya karar veren Nova Norda, ilhamın ve yeteneklerin gücüne inanarak ürettiği her yeni parçada bu yolculuğun hikayesini anlatmaya devam ediyor. 

Etkinlik Kuralları

 
- Festival alanı kapıları etkinlik başlamadan bir saat önce açılacaktır. 
- Etkinlik ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. 
- Organizatör etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. 
- Etkinlik alanında oturma düzeni yoktur, kamp sandalyeleri ile giriş yapabilirsiniz. 
- Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir 
- Etkinlik alanında uygun olmayan davranışlarda bulunan kişiler alan dışına çıkarılacaktır. 
- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır. Etkinlik alanında bulunan güvenlik görevlileri, katılımcıların çanta ve bagajlarını arama ve etkinlik kuralları dışındaki maddeleri içeriye almama hakkına sahiptirler.  
- Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera, drone kamera ve fotoğraf makinası vb.), Selfie Stick ve GoPro çubukları vb. materyaller alınmayacaktır. 
- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. 
- Katılımcı etkinlik kurallarını da kabul etmiştir. Herhangi bir kural ihlalinde etkinlik alanından çıkartılacaklarını kabul etmişlerdir. 

Mekan

location-image
Balat Atatürk Ormanı
Balat Mh. Nilüfer/Bursa
Haritada Göster