Giriş Yap/Üye Ol

Parti

Konser

Dans

Balkan Party: DJ Spery

26 Ocak 2023, 20:30
IF Performance Hall Beşiktaş

Bilet Seçenekleri

Normal Ayakta90,00 ₺

Hakkında

Balkan müziği hayat veren bir ilaçtır. 
 
Kınay Entertainment Sunar :ShaSha Khan,DJ Grounchoo ,DJ Spery 
 
ShaSha Khan 
2018 yılında kurulan ShaSha Khan, kendi bestelerinden oluşan ilk iki çalışmalarını 2019’ da ve 2020’ de yayınladılar. Coverlardan oluşan 3. çalışmalarını 2021’ de ve 4. çalışmalarını da geçtiğimiz Ağustos ayında yayınladılar. Elektronik alt yapılarla kendi bestelerini ve dünya müziğinden seçkin örnekleri (Balkan, Hintçe, Yunanca, Arapça, Türkçe…) dinleyicisiyle buluşturuyor. Konserlerinde sitar, gitar, duduk, klarnet ve bağlama gibi çeşitli enstrumanlar kullanıyorlar. Türkiye’ de İstanbul, İzmir, Antalya konserlerinin yanı sıra Avrupa ve yurtdışı konserlerinde de yer alıyorlar. 
 
DJ Grounchoo 
Bıyığı ve Groucho Marx görünümüyle tanınan Dj Grounchoo, herkesi dans pistine götürmeyi vaat eden Doğu Avrupa ritimleriyle patlayıcı bir festival müziği seti öneriyor. 
Dj Grounchoo şimdiden Rio de Janeiro, Londra, Brüksel, Anvers, Berlin, Cenevre, Madrid, Milano, Paris, Rotterdam, Barselona, Göteborg, Roma, Varşova gibi şehirleri ısıttı. 
Balkanlar'dan gelen enerjik ve gerçeküstü çılgınlığı sizi büyüleyeceğinden eminiz! 
Doğu Avrupa'daki seyahatlerinden, dünyanın o bölgesinde keşfedilen renkli müzik tonlarıyla dolu ve bazı stilleri içeren bir bavul getirdi: Balkan Beats (Doğu Avrupa'dan tsigan, klezmer ve pirinç grupları gibi geleneksel müziği güncel ritimlerle birleştiren dj tarzı), Klezmer, Fanfare, Čoček, Tsigane, Manele, Çingene punk, Turbo-Folk, Geleneksel, Rus Ska ve çok daha fazlası!!! 
 
DJ Spery 
2012 Yazında Atinada ki Goran Bregoviç Konser Öncesi ve WOMEX '12 Festivalinde Sahne aldı. 
Aynı zamanda, Manu Chao, Goran Bregovic, Gogol Bordello, Boban i Marko Markovic, Locomondo, Koza Mostra,Imam Baildi, Ziveli Orkestra konserlerinde sahne alarak Avrupa'yı turnesini gerçekleştirdi. Balkan Extravaganza gösterisiyle , müziğini Fransa, Almanya Belçika, ispanya ve İsviçre’de sahneledi ve şimdi Kınay Entertainment Organizasyonu ile Türkiye'de.

Etkinlik Kuralları

-18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giriş yapması yasaktır. 
-Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir. 
-Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

Mekan

location-image
IF Performance Hall Beşiktaş
Cihannüma, Hasfırın Cd. No:26, 34353
Haritada Göster