Giriş Yap/Üye Ol

Sinema

Uçsuz Bucaksız (L'immensità)

03 Aralık 2022, 14:00
Sinematek/Sinema Evi

Bilet Seçenekleri

03 Aralık, 14:0040,00 ₺
İndirimli20,00 ₺

Hakkında

Yönetmen: Emanuele Crialese 
 
Senaryo: Emanuele Crialese, Francesca Manieri, Vittorio Moroni 
 
Oyuncular: Penelope Cruz, Luana Giuliani, Vincenzo Amato, Patrizio Francioni, Maria Chiara Goretti, Penelope Nieto Conti, Alvia Reale, India Santella, Mariangela Granelli, Valentina Cenni, Elena Arvigo, Carlo Gallo, Laura  
 
Nardi, Rita De Donato, Filippo Pucillo, Aurora Quattrocchi 
 
İtalya, Fransa / 2022 / İtalyanca / 97 dk. / Renkli / Türkçe Altyazılı 
 
Roma,70'li yıllar: Toplumsal dönüşümün, kültürel değişimin, ışıltıyla döküntünün, eskiyle yeninin arasında bir dönem, bir dünya. Clara ve Felice yeni bir daireye yeni taşınmışlardır. Evlilikleri bitmiştir: Artık birbirlerini sevmiyor ama ayrılamıyorlardır da. Onları bir arada tutan tek şey çocuklarının varlığıdır. En büyüğü olan Adriana, 12 yaşına yeni basmıştır ve Clara'nın ruh hallerinin ve ebeveynleri arasında artan gerilimin en dikkatli tanığıdır. Adını, kimliğini reddeden Adriana herkesi erkek olduğuna ikna etmek ister ve bu inat zaten kırılgan olan aile dengesini bir kırılma noktasına getirir. 
 
Çocuklar ister yukarıdan bir ses ister televizyonda bir şarkı olsun, kendilerine yol gösterecek bir işaret beklerken, böylece etraflarındaki ve içlerindeki her şey değişecektir.

Mekan

location-image
Sinematek/Sinema Evi
Osmanağa Hasırcı Sk. No:16 Kadıköy/İstanbul
Haritada Göster