Giriş Yap/Üye Ol

Konser

Performans

Go Ons Sunar: Lalalar

16 Aralık 2022, 22:00
Babylon

Bilet Seçenekleri

Oturma Düzenini Göster
Genel Ayakta200,00 ₺

Hakkında

Anadolu ezgileri ve 70’lerin arabesk ruhunu, fütüristik ve psikedelik sound’larında harmanlayan üçlü Lalalar; 16 Aralık akşamı "Go Ons Sunar" konserleri kapsamında konuğumuz oluyor! 
Ali Güçlü Şimşek, Barlas Tan Özemek ve Kaan Düzarat’tan oluşan Lalalar; 2018’in Şubat ayında yayımladıkları “İsyanlar” teklisiyle yerli psikedelik sahneye hızlı bir giriş yaptı. 70’lerin arabesk ruhunu fütüristik bir yaklaşımla bugüne taşıyan grup; sound’unda sinematik retro basları, elektronik beat’leri, özgün vokalleri ve güçlü kirli gitarları, Anadolu ezgilerinin nostaljik ögeleriyle buluşturuyor. 2018’den bu yana “Hata Benim Göbek Adım”, “Yalnızca Ölü Balıklar Akıntıyı Takip Eder”, “Hiç Mutlu Olmam Daha İyi” ve “Ninja Partisi” gibi birçok teklisini dinleyicisiyle paylaşan Lalalar, canlı performanslarıyla da dans pistinin iddialı isimleri arasına girdi. Mayıs 2022’de “Bi Cinnete Bakar” isimli ilk albümlerini yayımlayan grup, özgün eserleriyle hem Türkiye’de hem de dünya sahnesinde adından söz ettirmeye devam ediyor. 
 

Etkinlik Kuralları

  • Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 
    - Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur. 
    - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. 
    - Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir. 
    - Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder. 
    - İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir. 
    - İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir. 
     

Mekan

location-image
Babylon
Bomontiada Tarihi Bomonti Bira Fabrikası Birahane Sokak No:1 Bomonti, Şişli/İstanbul
Haritada Göster